סופ״ש הגיע, סוף סוף יש לי זמן פנוי, ויצאתי בבוקר אל שוק הדגים Tsukiji כדי לאכול Kaisendon לארוחת בוקר (אורז ועליו דגים ופירות ים), מסתבר שלשאר תושבי טוקיו היו תוכניות זהות, וגם לעוד מליון סינים קולניים שקפצו לתייר במדינה השכנה. כך יצא שאת הבוקר הרגוע שתכננתי לעצמי ביליתי בעמידה בתור המטורף הזה ופרשתי ממנו אחרי שהתקדמתי בערך 2 מטר במשך 40 דקות. איזה סיוט. אני מאמין שהאנשים האלה עדיין עומדים שם.
התרחקתי מעט ממרכז העניינים ומצאתי מקום אחר, פחות עמוס, או לפחות פחות תיירותי.
וזה מה שקיבלתי - טונה במידת שומן בינונית שלא היתה שמנה כמו שציפיתי (ועוד שילמתי על האקסטרה הזו), ביצי סלמון עצומות, מתפוצצות בפה, חביתה טרייה וקיפוד ים קרמי ורך.
היה טעים, אבל התוצרת של הוקאידו לוקחת בהליכה.
התור הזה הזכיר לי את הסרטון המדהים הזה:
השבמחקhttps://vimeo.com/77489382