יום ראשון, 10 באפריל 2016

בטטת אוניברסיטה


חטיף רחוב שהפך לפופולרי בטקסי סיום של אוניברסיטאות בטוקיו, ובהמשך החל להמכר בדוכני רחוב תוך שמירה על השם העממי -"דאייגאקו אימו", שאפשר לתרגם לבטטה של האוניברסיטה. 

הבטטה היפנית (שמפורסמת בקליפה הסגולה שלה) מתוקה מאד, ומזכירה מרקם של דלורית אפויה, למרות שבדרך כלל מטגנים אותה כדי להעצים טעמים וליצור קליפה קשיחה. מבחוץ יש גלייז מתוק מאד של סוכר חום, ולדעתי גם משהו סוייתי. אפשר לאכול אותה חמה (עדיף) או קרה. 







אין תגובות

פרסום תגובה

© Memories of a Gaijin
Maira Gall