מסעדה עם התמחות בטונקצו. מי שיפספס אותו בגלל שהוא חושב שזה עוד שניצל עושה מעשה מטופש מאד. הבשר בפנים עבה ורך ועטוף בשכבת פנקו פציחה. טעים פי מאה מכל שניצל בבגאט שהכרתם.
את רוטב השומשום מכינים בסוריבאצ׳י, קערה עם חריצים, וידית כתישה (כמו עלי ומכתש). השומשום הופך במהירות למשחה גרגירית ועליו מוזגים רוטב סויה מתקתק, חמוץ וסמיך. כל ביס של הטונקצו הרך ברוטב הזה הוא עונג מושלם.
יש להם עוד סניפים (מאיה מדווחת על אחד אחר בתחנת קיוטו)
הנה האתר - http://www.hamakatsu.jp
והמיקום במערב shinjuku בטוקיו (קומה שניה)
אין תגובות
הוסף רשומת תגובה