יום רביעי, 13 באפריל 2016

Nagi ramen

שום דבר במנה הזו לא שגרתי, ושני הנקודות הבולטות הן הציר והאטריות. המרק עצמו עשוי גם מסרדינים מיובשים, ויש לו טעם דגי ברור ומליחות חזקה. לא כוס המרק של כל אחד, אבל אל תתנו לנתון הפתיחה הזה להפריע לכם. נקודת החוזק השניה היא האטריות יוצאות הדופן שנעשית בעבודת יד ומרימות את המנה לדרגות אחרות ששום קערה אחרת לא מתקרבת אליה. אלו אטריות גסות ומגושמות. יש מיקס של שתי שיטות חיתוך, אחת מסולסלת ונגיסה, ואחת דקה וחלקלקה על הלשון. לא טעמתם כזה, ובטח גם לא תטעמו. 
שאר התוספות (ביצה, אצות ובשר) סטנדרטיים, אבל המכלול גאוני. 



נאגי נמצא בסמטה השניה של ה golden gai, בצד שקרוב יותר לקבוקיצ'ו. פתוח 24 שעות, אבל בשעות הצהרים יש תור ארוך, אז נסו להיות גמישים. בשעות הערב יגיעו למקום טיפוסים הזויים, שיכורים ותמהונים, שגם זו חוויה מעניינת.
יש שלט אדום למטה, והמסעדה נמצאת בקומה שניה שגרם מדרגות צר ומעט לא הגיוני מוביל אליה. הישיבה על דלפק, וזה בהחלט לא מקום שאפשר להעביר בו זמן. אוכלים ובורחים כדי לפנות מקום.
זה מה שכתבתי עליה בטיול הקודם.




אין תגובות

הוסף רשומת תגובה

© Memories of a Gaijin
Maira Gall