יום חמישי, 3 במרץ 2016

כל ההתחלות קשות

אני אוהב אוכל של מטוסים, לא בגלל האוכל עצמו אלא הטקסיות שמסביב. ההתעסקות, ההפתעה, פתיחת האריזות, אפילו את קו החלוקה המביך עם עגלת המתכת ועד לרגע שמחזירים את המגש ואפשר סוף סוף לקפל את השולחן.
בקוריאן אייר לא תמיד מציעים למערביים את המנה הקוריאנית אלא פשוט בחירה בין עוף או בקר. אל תתביישו לשאול אם יש כדי לנסות דבר חדש.

ובתמונות - ביבימבאפ בגירסה מוטסת ופלסטיקית ארוחת בוקר של דייסת אורז עם פלחי בצל בסויה. בכיתי קצת בפה





2 תגובות

  1. אני ממש אהבתי את הביבימבאפ הפלסטיקי של קוריאן אייר. ממש!
    הם אפילו שאלו אותי אם אני רוצה אותו, זה היה מאוד מרגש.
    לא מאמינה לא חזרתי לאיזור מאז 2010 :(

    השבמחק
  2. אני חושב שהאוכל הכי טוב שאכלתי היה בקוריאן. כן, גם הביבימבאפ.
    אני בכיתי בגלל החריף, דרך אגב...

    השבמחק

© Memories of a Gaijin
Maira Gall