יום חמישי, 10 במרץ 2016

פלטת טוגנים אצל Tsunahachi

טמפורייה טובה שהגעתי אליה דרך המלצות ברשת. סט הצהרים עולה בין 2000-2700 ין, שהם פחות מ100 שקל. 

הישיבה סביב דלפק והשף מניח כל פיסה ברגע שהיא מוכנה, בקצב האכילה שלכם.
על המגש יש אורז (שוב, תמיד), רוטב לטבילה ודייקון מגורד שאותו מערבבים ברוטב, תה פולי סויה מעושן, חמוצים ומרק צדפות עדין, אפילו מדי. 

הטמפורה עצמה היתה נהדרת, ואי אפשר להגיע לרמת טריות גבוהה יותר. השף למשל הראה לי את השרימפס זז לו ביד. היה מיקס כולל של דגים, שרימפס, צלופח ושורש לוטוס פריך ובשרני. 
סה״כ טעים וטוב, אבל לא משהו לספר עליו, למרות שזה מה שעכשיו עשיתי. 







3 תגובות

  1. היה אחד שכן לכתוב עליו הביתה - Hayashi Tempura
    https://www.google.co.il/maps/place/%E3%81%AF%E3%82%84%E3%81%97/@35.6861197,139.7733276,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x6018895434ea6045:0x273f1826a505bbb4

    השבמחק
  2. צפיתי בכל הפוסטים. פשוט תענוג ליהנות מהאקזוטיקה הזו דרך העיניים שלך.

    השבמחק
  3. צפיתי בכל הפוסטים. פשוט תענוג ליהנות מהאקזוטיקה הזו דרך העיניים שלך.

    השבמחק

© Memories of a Gaijin
Maira Gall