יום שלישי, 29 במרץ 2016

מסעדת סובה

נכנסו למסעדת סובה יוקרתית לנסות לתקן רשמים בינוניים שהאטריות השאירו עלינו. בחרנו בשני סטים שונים עם טמפורה, ירקות מבושלים, טופו רך, מרק ותה. 
כל מה שהגיע מסביב היה מעולה, בעיקר הטמפורה. הסובה עצמה, שהיא ההתמחות של המסעדה, הצליחה להשאר לא מעניינית. הגירסה במרק החם היתה כבר יותר מדי רכה, והקרה (שאני תמיד מעדיף) פשוט היתה ללא הטעם האדמתי והנוקשות שמאפיינת אותה. 



התוספת הזו היתה מדהימה ממש, מחית מיסו אפוייה עד שהמים התאדו ממנה, והתקבל סוג של פירה חרוך ועשיר מאד.


שתי צלחות טמפורה מעולות. בעיקר השרימפס שהיה בשרני ומתוק, והבטטה היפנית שהיא מתוקה כמו קינוח.



מישמש, קצת סתמי

 לצד החנות אפשר להציץ לכוך במטבח ולראות את הכנת הסובה בפעולה.




אין תגובות

הוסף רשומת תגובה

© Memories of a Gaijin
Maira Gall