יום שלישי, 8 במרץ 2016

Saiseisakaba - 再生酒場 (izakaya)


אריארו סאן הצטרף אלי בערב ויצאנו לביקור באיזקאיה חברותית בשינג׳וקו. יחד דגמנו שורה ארוכה של שיפודים מוצלחים, בירה קפואה וטיפוסים מעניינים. 


המקום בנוי כדלפק סביב גריל מרכזי, סביבו עומדים (Tachinomi "שתיה בעמידה״) ומזמינים לאורך הערב לפי החשק והקיבולת. לעומת ההפרדה שלנו בין מסעדות שאוכלים בהן וברים שיוצאים אליהם כדי לשתות, האיזקאיות היא תשובה יפנית לבילוי לילי שמשלב את שניהם. עוד קצת מידע פה


מימין לצד השני - לבבות, לשון וכבד. 

מח, נפלא. 


 רקטום. נשבע לכם. אל תשאלו מה המרקם וכאלה, אני עדיין לועס. 


רקות, או כנראה פשוט בשר מאיזור הראש. 


מצלחת הירקות בחרנו שני דברים -


כרישה ומשהו שלא הצלחנו לזהות, אלו לא פלפלים קטנים, ואני עדיין חסר מושג. 
בניהם יש כבד שעטוף ברשת שומן, הכי טעים של הערב. 
ומימין קציצות של מיקס איברים פנימיים. 


היו גם סערפת, צוואר וחזה שלא צולמו. 

עוד דבר שחשוב לדעת, כשנכנסים אל איזקאיה, לפני הזמנת השתיה מקבלים otoshi, מתאבן קטן שמחליף את דמי הכניסה. במקרה שלנו הוא אכן היה קטן ועלה רק 4 שקלים.


אה, וכנראה שתצטרכו, אז השירותים מתחבאים מאחורי דלת המקרר שבמטבח. 


אל תחפשו את המיקום בגוגל, כי היא ממוקמת על המפה במקום אחר. זה המקום הנקודתי הנכון. 





אין תגובות

פרסום תגובה

© Memories of a Gaijin
Maira Gall