יום ראשון, 3 באפריל 2016

Kasagiya - Tea House (קיוטו)

קל מאד לפספס את בית התה הזה בלי להגיע במיוחד. הוא מתחבא לצד גרם מדרגות, בשכונת בתי עץ ומבוך סמטאות ציוריות, קלישאה נוראית של חברות תיירות, אבל היא פוגשת את המציאות. הגענו במיוחד אליו, ובזכותו גילינו איזור מסורתי מרתק. 


בית התה הזה מחזיק בשלושה תארים - התה הכי טעים של הטיול, המתוקים המסורתיים הכי טובים, והאווירה האותנטית ביותר. 


הזמנו שני תה מאצ'ה שכאמור היה הטוב ביותר. סמיך, ריחני ומאוורר מאד. שתינו אותו כמו מרק מספל ענק. 
לצידו שני קינוחים -שלישיית ohagi בציפוי קינאקו / קושיאן (ממרח אזוקי חלק) / וצובואן (ריבת פולי סויה שלמים). מאיה פשוט התרסקה מהטעמים. השילוב של כדורי האורז בציפוי המתוק השתלב ואיזן במדוייק את התה המר. 
ו-zenzai, מרק אזוקי מתוק (הרבה יותר דליל מכל גירסה שטעמתי עד עכשיו), ובתוכו נתחים חופשיים של מוצ'י שנמתחו כמו מסטיק. זו היתה גירסה ידנית ומאד לא מעובדת של קינוח שאני אוהב וכמעט לא מגישים באף מקום. 



גוגל הנחמדים צלמו את החנות מבפנים (היא הרבה יותר קטנה מאיך שזה מרגיש)



ותעשו גם סיור בשכונה דרך גוגל סטריט.
מומלץ מאד להגיע ולפנות מספיק זמן כדי להסתובב באיזור, יש עוד בתי תה, חנויות אומנים, גלריות ודברים שמצלמים לאינסטגרם.





349 Kodaiji Masuya-cho, Higashiyama-ku, Kyoto
11:00-18:00
סגור בימי שלישי



אין תגובות

הוסף רשומת תגובה

© Memories of a Gaijin
Maira Gall