יום שלישי, 15 במרץ 2016

ראמן סביר


הפסקת צהרים של כמעט שעה מהלימודים, יום של גשם מעצבן, ונכנסתי לרמאנייה הראשונה שמצאתי. 


כל התוספות למעלה היו פשוט מעולות ונדיבות. ביצת אג׳יצוקה (מושרת במשרה סויה לשעתיים, עד שהחלמון נעשה מרוכז וכמעט שקוף), צ׳אשו - בשר חזיר רך ונפלא, נצרי במבוק נהדרים, עצמות סרדינים פריכות, אצת נורי, פטריות, קונטיינר של שבבי שום ובאקצ׳וי חלוט. 
לעומתם, הציר והאטריות שהם החלק החשוב באמת היו משעממים למדי. 

  
מתקשה מאד להמליץ, ובטח שלא לבוא במיוחד. אבל אם תרצו, זה המיקום.




אין תגובות

הוסף רשומת תגובה

© Memories of a Gaijin
Maira Gall